6 Aug 2016

Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler


Assalamualaikum! hellow peopleee

Giveaway kalini ditag oleh kak hanis!

Aku ni memang suka betul kumpul buku pasal travel. Terutama kalau buku tu adalah berdasarkan pengalaman orang, lagilah kita rasa feel nak baca kann. Tengok cover buku pun style betul, mesti isi dalam macam best je :D

Ayee bilalah boleh merasa travel sampai 7 benua macamni kan? huhu


tag;


7 comments:

  1. Weyyy, terharunyaaa tag saya sorg! InsyaAllah saya akan cuba join. Makasih yaa :*

    ReplyDelete
  2. BV pun ada join jgk. hehehe :D
    all the best :)

    ReplyDelete
  3. jalan2

    http://belogs.blogspot.my/2016/07/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama !Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama !

    ReplyDelete

Nak komen apa? silakan~